Aftensmad, Hovedret, Nem mad, Uncategorized

Kartoffel, laks og porre i fad.

Denne ret her er meget nem at lave og smager skønt, væden der gør det lidt suppe agtig, smager rigtig godt, vores børn elsker denne ret.

Opskriften er til 2 voksne og 3 børn og så var der lidt til overs til min frokost dagen efter…

Fremgangsmåde:

700 gram kartofler

400 gram gulerødder

1 fennikel

1 porre 450 gram laks

2 grøntsagsbouillon terninger

2,5 dl fløde

3 dl vand

Salt og peber

Ingredienser:

Ovnen tændes på 200 grader

Kartofler og gulerødder skrælles og skæres i tern og hældes op i et fad

Fennikel og porrer snittes fint og tilsættes

Vandet koges i en gryde og de 2 bouillon terninger tilsættes og der røres godt rundt, fløden tilsættes og det hældes over grøntsagerne

Sæt staniol over fadet og stil fadet i ovnen i ca. 35 minutter imens skæres skindet af laksen og laksen skæres i mindre stykker og efter de 35 minutter skal laksen ovenpå grøntsagerne (uden staniol) og retten skal i ovnen i 15-20 minutter indtil laksen er færdig.

Velbekomme.