Brunch, Dessert, Grød, Kager, Søde sager

Klatkager af rester fra Risengrøden

Igår fik vi Risengrød og så er det oplagte jo at lave en omgang klatkager dagen efter, de smager skønt med lidt jordbær marmelade og flormelis og er et hit ved børnene.

Opskriften er nem at lave og de smager skønt så hvis man har en rest Risengrød er det bare frem med en skål og en stegepande og lave en omgang Klatkager.

Ingredienser:

600 g risengrød

2 æg

1/2 dl mælk

1 spsk sukker

2 tsk vanilje sukker

1 tsk kanel

Fremgangsmåde:

Find en skål og kom risengrød i og alle de øvrige ingredienser og rør blandingen godt sammen, jeg rører det bare sammen med en grydeske.

Derefter varmes en stegepande med smør og så skal klatkagerne laves, jeg bruger en mindre grydeske til de størrelser her, men det bestemmer man selv.

Derefter er de klar til servering med en god marmelade og flormelis eller hvad men lige har lyst til.