Aftensmad, Hovedret, Nem mad, Pasta retter

One pot pasta med kylling og grøntsager.

Herhjemme elsker vi one pot pasta, det smager lækkert det kan varieres som man har lyst til og så er det dejlig nemt at lave og smager godt på 2 dagen, så man kan sagtens lave en større portion og gemme til næste dag.

Denne udgave her er med kylling, squash, champignon og tomater.

Opskriften er til 2 voksne og 3 børn.

Ingredienser:

 

-450 g kylling filet

-2 spsk olie

-500 g pasta

-400 g champignon

-200 g cherrytomater

-2 squash

-5 fed hvidløg

-3 tsk oregano

-2 grøntsagsboullion terninger

-2,5 dl madlavnings fløde

-7dl vand

-salt og peber

 

Fremgangsmåde:

 

Kyllingen svitses på panden i olie med lidt salt og peber.

Champignonerne rengøres og skæres i mindre stykker, squash’ene skrælles og rives på et rivejern og tomaterne skæres i 4 både.

I en stor gryde puttes pasta og grøntsagerne i sammen med vand, hvidløg, oregano, grøntsagsboullion terninger og lidt salt og det koger indtil pastaen er kogt færdig, er der for meget væde i skal det tages fra inden pastaen er kogt færdig.

Derefter tilsættes madlavningsfløde og den stegte kylling og det røres godt sammen.

Server med revet parmesan på toppen.