Aftensmad, Brunch, Forret, Frokost, Madpakken, Nem mad

Lakse rilette med røget laks og purløg

Lakse rilette er en lækker og nem ret som kan serveres til et let aften måltid med ristet rugbrød eller toast brød, i en lækker sandwich, på brunch bordet med små toast eller som tilbehør til tapas…

Det er nemt og lækkert og altid et hit for både børn og voksne…

Til denne opskrift har jeg brugt røget laks men har man en rest laks fra aftensmaden eller varmrøget laks kan det sagtens bruges.

 

Ingredienser:

-300 gram røget laks – varmrøget laks kan også bruges

-4 spsk purløg

-4 spsk god mayo

-8 spsk creme fraiche

-saften fra 1 lille citron

-salt og peber

Fremgangsmåde:

 

Laksen skæres i små stykker, purløg hakkes fint og det hele blandes sammen med de øvrige ingredienser og smages til med salt og peber…

Lakse rilletten anrettes på noget lækkert brød og serveres med nogle gode grøntsager.