Brunch, Frokost, Madpakken, Nem mad

Sunde ægge muffins med grøntsager.

Ægge muffins er nemme at lave og smager skønt og så kan de varieres i det uendelige, har man en rest kød fra aftensmaden, kyllingetern, pølser eller  bacon og en rest grøntsager så kan det også sagtens bruges.

De er gode som tilbehør til aftensmaden med en pastasalat, på frokost bordet eller i madpakken.

Jeg har en muffins form af metal jeg bruger men silikone forme kan også bruges.

Til 12 stk.

 

Ingredienser:

 

-1 squash – fint hakket

-4 tomater – fint hakket

-1 dåse majs – bonduelle

-1 dl mælk

-10 æg

-1 tsk bagepulver

-salt og peber

 

Fremgangsmåde:

 

Alle grøntsagerne fint hakkes og hældes i en skål sammen med de øvrige ingredienser og blandes godt sammen.

Jeg smører muffins formene med smør eller margerine når jeg laver ægge muffins, inden blandingen hældes der i.

Der efter skal de i oven ved 180 grader i 10-15 min indtil de er færdige.