Aftensmad, Aftensmad, Hovedret, Nem mad

Nem gryderet med hakket svinekød

Den ret her ser ikke specielt lækker ud, men det smager rigtig godt og er et andet alternativ til at bruge hakket svinekød. Retten kan sagtens laves i god tid da den så får mere smag fra de forskellige ingredienser og er rigtig god på andendagen så lav endelig en stor portion.

Ingredienser:

2-3 løg

2 pakker bacontern

300 g cocktailpølser

1 svine bouillonterning

1 grøntsags boullionterning

6 tsk karry

8 tsk paprika

500 g hakket svinekød

2 dåser hakkede tomater

350 gram gulerødder

1/2 liter fløde

2,5 dl mælk

2,5 dl vand

Fremgangsmåde:

Start med at hakke løgene, skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker.

Svits løg og bacon sammen med karry og paprika, tilsæt svinekød og svits det godt indtil det et næsten færdig, derefter tilsættes pølser, gulerødder, boullionterninger, flåede tomater, mælk, vand og fløde og det koger godt igennem, tilsæt evt. mere vand.

Derefter må retten godt små simre på komfuret i 1-2 timer.

Jeg serverede gryde retten sammen med ris og kartoffelmos men det er hvad man lige har lyst til…